کسب عنوان کارآفرین برتر توسط یکی از اعضای انجمن تولیدکنندگان سیستم های تهویه مطبوع ایران

سیزدهمین دوره جشنواره کارآفرینان برتراستان تهران، در تاریخ 1399/6/12 با حضور انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، فریدونعطایی مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری تهران، سرهنگی مدیرکل توسعه کارآفرینیوزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، پروانه رضایی بختیاری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعیاستان تهران، سعید دهقان مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعیو جمعی از کارآفرینان برتر استانی در محل سالن جلسات استانداری تهران برگزار شد که نام شرکت فرازکاویان یکی از اعضای انجمن تولیدکنندگان سیستم هایتهویه مطبوع ایران نیز بین کارآفرینان برتر دیده می شود.

کسب این عنوان افتخارآمیز را به مدیران شایسته و کارکنان زحمت کش آنشرکت تبریک گفته و و موفقیت های بیش از این را برای آنان آرزومندیم

مطالب مرتبط

راه اندازی خط تولید کولر اتوبوس و مینی بوس در شرکت تهویه

براساس گزارش رسیده، خط تولید کولر اتوبوس و مینی بوس در شرکت تهویه راه اندازی شد. بنا به اظهار آقای مهندس وحید علی حسینی مدیر پروژه مذکور، این طرح با ظرفیت 8000 دستگاه کولر درسال با سرمایه گذاری شرک ...

آغاز تولید انبوه فیلتر درایر توسط یکی از اعضای انجمن تولید کنندگان سیستم های تهویه مطبوع ایران

یک خبر مسرت آمیز: آغاز ساخت و تولید انبوه فیلتر درایر یکی ازاعضای انجمن تولید کنندگان سیستم های تهویه مطبوع ایران به نام شرکت آسا مبدل کاسپین، موفق به ساخت و تولید فیلتر درایر شد

عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان تهویه مطبوع ایران: بند قوانین متعدد به پای فعالان صنعت بسته است

بستانچی با طرح مثالی به توضیح بیشتر صحبتهای خود پرداخت و گفت: الان در بخش صنعت واردات اکثر کالاها و مواد اولیه (نهادههای تولید) اکثر صنعتگران ریشه دار را درگیر کرده است.