نمایش همبستگی اعضای انجمن در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی تاسیسات و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی تهران شانزدهمین نمایشگاه بین المللی تاسیسات و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی از تاریخ 3 تا 6 آبان ماه سال 1396 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.

نمایشگاه امسال در شرایطی برگزار شد که یک سالن به طور اختصاصی در اختیار اعضای انجمن تولیدکنندگان سیستمهای تهویه مطبوع ایران قرار داده شده بود که نمایش همبستگی بین اعضای انجمن جلوه ای خاص به نمایشگاه تاسیسات داده بود. این در حالیست که تلاش های فراوان انجمن برای احصاء مکان بهتری برای تجمع اعضای خود، به نتیجه مطلوبی نرسید اما هرچه بود، نمایش یکرنگی و همبستگی بود که در عین رقابت، رفاقت را فریاد می زد. امید که متصدیان امر در شرکت نمایشگاه ها و وزارت صنعت، معدن و تجارت، در نمایشگاههای بعدی، توجه بیشتری به تولیدکنندگان داخلی نموده و اولویت تخصیص مکان استقرار شرکت کنندگان را به ایرانیان بدهند.