بازدید جمعی از اعضای انجمن تولیدکنندگان سیستم های تهویه مطبوع ایران از شرکت یکتا تهویه اروند به گزارش پیشگامان تاسیسات: در5 دی ماه سال جاری هیاتی متشکل ازاعضای انجمن تولیدکنندگان سیستم های تهویه مطبوع ایران جهت آشنایی بیشتر و تبادل اطلاعات درشرکت یکتاتهویه اروند گرد هم آمدند.

ازآنجایی که انجمن ازابتدای تاسیس تا کنون اهدافی از جمله; تشویق و ترغیب اعضاء در جهت بالا بردن کیفیت محصولات ، رعایت استانداردهای روز دنیا، بهبود کیفیت تولید محصولات تهویه مطبوع در ایران ورشد آگاهی اعضا نسبت به واردات محصولات تهویه مطبوع به ایران را دارد، لذا تصمیم برآن شد بازدید حضوری از کارخانه و خط تولید در برنامه های انجمن قرار گیرد به همین سبب شرکت یکتا تهویه اروند میزبان دومین حضوراعضا انجمن در بازدید شرکت ها بود. هیات متشکل از دبیرانجمن: آقای امینی ، اعضا هیات آقایان موحدیان ، احمدبستانچی ، مهدی بستانچی ، فیاضی ، یساقی، خادم الرضاییان، کمرئی، شهیم ، رادنیا و عطایی .

درابتدا آقای منوچهرشجاعی به معرفی شرکت و دستاوردها و چشم اندازهای آینده شرکت پرداختند و از موفقیت ها و تجربیات خود در خصوص شرکت یکتا تهویه اروند توضیحاتی ارادئه دادند.

سپس قسمتی از برنامه به پرسش و پاسخ اختصاص داده شده بود که با طرح سوالاتی از جانب مدعوین، اقای شجاعی پاسخگوی سوالاتشان بودند. در ادامه طی بازدید از بخش های مختلف شرکت از جمله خط تولید و نمایشگاه ساعاتی نیز به بحث و گفتگو پیرامون مباحث مختلف و مسایل جاری انجمن و شرکت ها پرداختند.