تاریخچه انجمن تولیدکنندگان سیستمهای تهویه مطبوع ایران

تاریخچه انجمن

گسترش روزافزون بيكاری فرزندان ايرانی كه يكی از دلايل اصلی آن را مي توان گسترش واردات بی رويه محصولات و كالاهای خارجی كه مشابه آنها حتی با كيفيتی بسيار بالاتر در داخل ساخته می شود دانست، پيشكسوتان صنعت تهويه مطبوع ايران را بر آن داشت تا با ايجاد تشكلی كه اتحاد و انسجام توليدكنندگان ايرانی را در پی داشته باشد، به سهم خود در كاهش سطح بيكاری و افزايش اشتغال شهروندان ايرانی گامی مؤثر بردارند.

براين اساس شش شركت تهويه، دمنده، ساران، سرما آفرين، هواساز و يكتا تهويه اروند در بهمن 1393 طی نامه ای درخواست "تاسيس انجمن كارفرمايی توليدكنندگان سيستمهای تهويه مطبوع ايران" را به وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعی دادند كه با پذيرش آن از سوی وزارت مذكور، شش شركت فوق به همراه چهار شركت سردساز خودر، تهويه آذر نسيم، تهويه دماوند و کویل سازان آریا (جمعا ده شركت) به عنوان هيئت مؤسس به آن وزارت معرفی و اقدامات اوليه جهت ثبت انجمن آغاز و در روز 15 ارديبهشت سال 1394 مجمع عمومی هيئت مؤسس برگزار و پس از تصويب اساسنامه انجمن، اولين هيئت مديره و بازرسين انتخاب و انجمن با شماره 419-2/3- 32 در وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعی به ثبت رسید و رسما فعاليت خود را در زمينه های زير آغاز كرد:

1- احقاق حقوق حرفه ای مشروع و قانونی اعضاء
2- تبادل اطلاعات با دولت و ارگان های رسمی کشور در زمینه تنظیم مقررات و قوانین مربوطه از قبیل تدوين استانداردهای اجباری كالاهای وارداتی، منطقی نمودن تعرفه های گمركی محصولات تهویه مطبوع و قطعات مربوطه و سایر قوانین مربوطه
3- انجام مطالعات استراتژیک و بررسی و تجزیه و تحلیل صنعت تهویه در ایران و جهان به منظور ارائه راهکارهای مناسب برای ارتقاء سطح کیفی محصولات تولیدی اعضاء و توسعه بازار
4- تلاش در جهت رفع موانع و محدودیت های تولیدی
5- تلاش در جهت رفع موانع و محدودیت های صادراتی
6- تشویق و ترغیب اعضاء در جهت بالا بردن کیفیت محصولات و رعایت استانداردهای روز دنیا
7- تشکیل کنفرانس ها، سمینارها و کلاس های علمی و تخصصی
8- انتشار مجلات و نشریات تخصصی