تاریخچه انجمن تولیدکنندگان سیستمهای تهویه مطبوع ایران

تاریخچه انجمن

گسترش روزافزون بيكاري فرزندان ايراني كه يكي از دلايل اصلي آن را مي توان گسترش واردات بي رويه محصولات و كالاهاي خارجي كه مشابه آنها حتي با كيفيتي بسيار بالاتر در داخل ساخته مي شود دانست، پيشكسوتان صنعت تهويه مطبوع ايران را بر آن داشت تا با ايجاد تشكلي كه اتحاد و انسجام توليدكنندگان ايراني را در پي داشته باشد، به سهم خود در كاهش سطح بيكاري و افزايش اشتغال شهروندان ايراني گامي مؤثر بردارند.

براين اساس شش شركت تهويه، دمنده، ساران، سرما آفرين، هواساز و يكتا تهويه اروند در بهمن 1393 طي نامه اي درخواست "تاسيس انجمن كارفرمايي توليدكنندگان سيستمهاي تويه مطبوع ايران" را به وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعي دادند كه با پذيرش آن از سوي وزارت مذكور، شش شركت فوق به همراه چهار شركت سردساز خودر، تهويه آذر نسيم، تهويه دماوند و کویل سازان آریا (جمعا ده شركت) به عنوان هيئت مؤسس به آن وزارت معرفي و اقدامات اوليه جهت ثبت انجمن آغاز و در روز 15 ارديبهشت سال 1394 مجمع عمومي هيئت مؤسس برگزار و پس از تصويب اساسنامه انجمن، اولين هيئت مديره و بازرسين انتخاب و انجمن با شماره 419-2/3- 32 در وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعي به ثبت رسید و رسما فعاليت خود را در زمينه هاي زير آغاز كرد:

1- احقاق حقوق حرفه ای مشروع و قانونی اعضاء
2- تبادل اطلاعات با دولت و ارگان های رسمی کشور در زمینه تنظیم مقررات و قوانین مربوطه از قبیل تدوين استانداردهاي اجباري كالاهاي وارداتي، منطقی نمودن تعرفه های گمركي محصولات تهویه مطبوع و قطعات مربوطه و سایر قوانین مربوطه
3- انجام مطالعات استراتژیک و بررسی و تجزیه و تحلیل صنعت تهویه در ایران و جهان به منظور ارائه راهکارهای مناسب برای ارتقاء سطح کیفی محصولات تولیدی اعضاء و توسعه بازار
4- تلاش در جهت رفع موانع و محدودیت های تولیدی
5- تلاش در جهت رفع موانع و محدودیت های صادراتی
6- تشویق و ترغیب اعضاء در جهت بالا بردن کیفیت محصولات و رعایت استانداردهای روز دنیا
7- تشکیل کنفرانس ها، سمینارها و کلاس های علمی و تخصصی
8- انتشار مجلات و نشریات تخصصی