تاریخچه تاسیس انجمن

گسترش روز افزون بیکاری فرزندان ایرانی که یکی از دلایل اصلی آن را می‌توان گسترش واردات بی‌رویه محصولات و کالاهای خارجی که مشابه آنها حتی با کیفیتی بسیار بالاتر در داخل ساخته می‌شود دانست، پیشکسوتان صنعت تهویه مطبوع ایران را بر آن داشت تا با ایجاد تشکلی که اتحاد و انسجام تولید کنند‌گان ایرانی را در پی داشته باشد، به سهم خود در کاهش سطح بیکاری و افزایش اشتغال شهروندان ایرانی گامی موثر بردارند.

بر این اساس شش شرکت تهویه، دمنده، ساران، سرما آفرین، هوا‌ساز و یکتا تهویه اروند در بهمن ۱۳۹۳ طی نامه‌ای درخواست " تاسیس انجمن کارفرمایی تولید‌کنندگان سیستم‌های تهویه مطبوع ایران " را به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دادند که با پذیرش آن از سوی وزارت مذکور، شش شرکت فوق به همراه چهار شرکت سردساز خودر، تهویه آذر نسیم، تهویه دماوند و کویل سازان آریا (جمعا ده شرکت) به عنوان هیئت موسس به آن وزارت معرفی و اقدامات اولیه جهت ثبت انجمن آغاز و در روز ۱۵ اردیبهشت سال ۱۳۹۴ مجمع عمومی هیئت موسس برگزار و پس از تصویب اساسنامه انجمن، اولین هیئت مدیره و بازرسین انتخاب و انجمن با شماره ۴۱۹_۲/۳- ۳۲ در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ثبت رسید و رسما فعالیت خود را در زمینه‌های زیر آغاز کرد:

۱-احقاق حقوق حرفه‌ای مشروع و قانونی اعضا

۲-تبادل اطلاعات با دولت و ارگان‌های رسمی کشور در زمینه تنظیم مقررات و قوانین مربوطه از قبیل تدوین استاندارد‌های اجباری کالا‌های وارداتی، منطقی نمودن تعرفه‌های گمرکی محصولات تهویه مطبوع و قطعات مربوطه و سایر قوانین مربوطه

۳- انجام مطالعات استراتژیک و بررسی و تجزیه و تحلیل صنعت تهویه در ایران و جهان به منظور ارائه راهکار‌های مناسب برای ارتقا سطح کیفی محصولات تولیدی اعضا و توسعه بازار

۴- تلاش در جهت رفع موانع و محدودیت‌های تولیدی

۵- تلاش در جهت رفع موانع و محدودیت‌های صادراتی

۶- تشویق و ترغیب اعضا در جهت بالا بردن کیفیت محصولات و رعایت استاندارد‌های روز دنیا

۷- تشکیل کنفرانس‌ها، سمینارها و کلاس‌های علمی و تخصصی