مدیر عامل شرکت دانش بنیان طوفان ساز از طراحی و تولید نرم افزار تخصصی محاسبات و انتخاب فن در این مجموعه خبر داد.
به گزارش کاماپرس، غلامرضا علینقی لنگری در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه تاسیسات و سیستمهای تهویه مطبوع با بیان اینکه با هدف ارتقا برند و قدرت فروش و همچنین معرفی محصولات و جذب مشتریان جدید در این دوره از نمایشگاه حاضر شدهایم، اظهار کرد: طراحی و تولید فن تخصص این مجموعه بوده و در این راستا صفر تا صد محصول را با تکیه بر تجربه ۳۰ ساله و دانش و تکنولوژی متخصصان شرکت تولید و عرضه میکنیم.
وی از طراحی و تولید نرم افزار تخصصی محاسبات و انتخاب فن در این مجموعه خبر داد و گفت: این نرم افزار با توجه به نیاز بازار و مشتری و با کمک متخصصان و مهندسان واحد تحقیق و توسعه شرکت طراحی شده است. اطلاعات این نرم افزار با محاسبات دقیق روز و بر پایه اطلاعات مستمر استخراج شده از فنهای تولیدی شرکت طراحی شده است.
وی در توضیح عملکرد این نرم افزار بیان کرد: شرکت ما به یک سیستم آزمایشگاهی برای تست عملکرد فنهای تولیدی مجهز بوده و لذا دیتاهای استخراج شده از آن را داخل نرمافزار وارد میکنیم. این اطلاعات به انتخاب فن بر اساس نیاز و خواسته مشتری کمک میکند. این نرم افزار به زودی و در قالب یک اپلیکیشن بر روی اندروید و ای او اس لانچ میشود.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان طوفان ساز به دیگر محصول جدید این شرکت اشاره کرد و گفت: محصول جدید شرکت یک ایرفویل است که از باکیفیتترین و پیچیدهترین انواع نوع فن و در رده فنهای سانتریفیوژ محسوب میشود. نمونه این نوع فن هنوز در مارکت ایران تولید و عرضه نشده و ما جزو اولین تولیدکنندگان آن هستیم.
وی افزود: شرکت طوفان ساز طی چند سال گذشته از طریق مهندسی معکوس و بومی سازی تکنولوژی بر روی این محصول کار کرده و در آینده به عنوان یک محصول دانش بنیان و در تیراژ بالا وارد بازار میشود. در همین راستا اولویت ما برای نیمه دوم سال ۱۴۰۲ ارتقاء کیفیت محصولات و افزایش تیراژ تولید است.
مهندس لنگری با اشاره به اهمیت برگزاری ورکشاپ و ارایه آموزش برای معرفی محصول، بیان کرد: در همین رابطه یکی از مهمترین تجربیات و فعالیتهای ما نوشتن مقاله و حضور در کنفرانس تهویه مطبوع بود.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان طوفان ساز در پایان این گفت و گو در رابطه با اجباری نبودن استاندارد در حوزه تولید فن در ایران، گفت: ما به عنوان یک شرکت دانشبیان میتوانیم در راستای ایجاد یک آزمایشگاه مرجع در این زمینه به صنعت تهویه مطبوع کمک کنیم. این مساله برای شرکت ما بسیار مهم است تا جاییکه سعی کردیم از طریق انستیتوAMCA بزرگترین انستیتو تست فن در امریکا، گواهی بینالمللی دریافت کنیم اما به علت تحریم با ما همکاری نکردند. در هرصورت ما در این خصوص خود را ملزم به رعایت و پیاده سازی استانداردهای جهانی در تولید محصولات دانسته و در این جهت فعالیت میکنیم.
گفتنی است، بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی تاسیسات ساختمان، سیستمهای سرمایشی و گرمایشی تهران از 13 تا 16 مهر ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد.